Землю в Городку за 2,5 млн грн продали місцевому підприємцю

За 2,5 млн грн місцевий підприємець викупив землю в Городку

Впродовж торгів ціна за ділянку площею 2 706 кв. м зросла майже втричі

Городоцька міська рада у п’ятницю, 2 серпня, продала ділянку під комерційну забудову. Місцевий підприємець викупив землю за 2,5 млн грн, що майже втричі більше стартової ціни. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Комунальна земля площею 2 706 кв. м розташована у Городку на вулиці Березинського. Ділянка призначена під будівництво туристичної інфраструктури та закладів харчування. Стартова ціна лота — 942 тис. грн, проте впродовж аукціону вона зросла більше ніж удвічі.

Ділянку хотіли придбати троє місцевих підприємців

За право придбати ділянку змагались троє учасників: Андрій Пунько, Олег Чомко та Юрій Попович. Ще на етапі початкових ставок Андрій Пунько запропонував майже вдвічі більше за інших учасників — 1 806 000 грн, тоді як конкуренти по 951 тис. грн кожен. Таким чином Пунько отримав перевагу — можливість бачити наступні ставки учасників та пропонувати ціну останнім. Вже у першому раунді ставки двох учасників практично зрівнялися, але Андрій Пунько перебив ставку всього на 1 грн запропонувавши 2 000 001 грн, в другому раунді він знову перебив ставку на 1 грн з ціною 2 200 001 грн. Зрештою Андрій Пунько переміг і викупив землю за 2 509 000 грн.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, Андрій Пунько зареєстрований як підприємець у Городку на вулиці Заставській. Займається роздрібною торгівлею побутовими електротоварами.

Нагадаємо, цього ж дня Городоцька міськрада продала за 13 млн грн землю львівській компанії з торгівлі будматеріалами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності