Львівська компанія з торгівлі будматеріалами придбала за 13 млн грн землю в Городку

Львівська компанія придбала в Городку 4 га землі

Продана земельна ділянка площею понад 4 га призначена під громадську забудову

Городоцька міськрада у четвер, 2 серпня, продала на аукціоні комунальну землю за 12,8 млн грн. Ділянку, яка призначена під громадську забудову, викупила компанія, яка торгує будматеріалами. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Земельна ділянка площею 4,2 га розташована на вулиці Панаса Мирного у Городку. Комунальна земля призначена під громадську забудову, зокрема, як зазначено на сторінці аукціону, там можна збудувати готелі, офіси, торговельні будівлі, будівлі для публічних виступів, музеї, бібліотеки, навчальні та дослідні заклади, лікарні та інші будівлі для загального користування. Стартова ціна за лот, яку оголосила Городоцька міськрада — 12,5 млн грн. Та землю вдалося продати дещо дорожче.

Ділянку продали на 200 тис. дорожче стартової ціни

За право придбати земельну ділянку на аукціоні змагалися двоє учасників: ТОВ “Цемтрансбуд” та ТОВ “Українська аукціонна компанія”. “Цемтрансбуд” ще на етапі початкових ставок запропонувало на 251 тис. грн вищу ставку за суперника, тоді як “Українська аукціонна компанія” готова суму таку ж, як і стартова ціна — 12,5 млн. Впродовж аукціону компанії не піднімали ставок і за 12,8 млн грн понад 4 га землі в Городку придбало ТОВ “Цемтрансбуд”.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Цемтрансбуд” володіють Цебак Михайло Семенович (60%) та Цебак Михайло Михайлович (40%). Компанія займається гуртовою торгівлею деревиною, будматеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Крім цього, виготовляє вироби з бетону, бетонні суміші та бетонні розчини. Зареєстроване товариство у Львові на вулиці Городоцькій, засноване 7 років тому.

Нагадаємо, нещодавно Бродівська міськрада продала за 16 млн грн землю біля траси Київ — Чоп. Також землю в Давидові продали місцевому бізнесмену за 3 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності