Львівʼянина викрили на перевезенні 12 тонн фальсифікованого спирту на Рівненщині

Львівʼянина викрили на перевезені 12 тонн фальсифікованого спирту на Рівненщині

Підозрюваний перевозив фальсифікат під виглядом акрилової ґрунтовки

На Рівненщині правоохоронці викрили 33-річного жителя Львова, який вантажівкою перевозив 12 тонн фальсифікованого спирту. В накладній на перевезення йшлося не про спирт, а про фарбу. Про це 2 серпня повідомила пресслужба департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

50 тисяч пляшок горілки

Львівʼянин мав накладну на перевезення 8 тонн акрилової ґрунтовки накладну, але насправді перевозив 12 тонн спирту. Цей вантаж він мав його переправити з Житомирщини до Тернопільщини. При тому 33-річний зловмисник не був зареєстрований як підприємець. Його затримали на автозаправці.

В місті Дубно поліцейські зупинили DAF під керуванням 33-річного львів’янина. Під час огляду авто з’ясувалося, що чоловік у полімерних місткостях перевозив 12 тонн етилового спирту невідомого походження. Однак, у товарно-транспортній накладній було зазначено, що у вантажівці — акрилова ґрунтовка” — йдеться у повідомленні поліції.

Рівненська обласна прокуратура зазначила, що загальна вартість товару — понад 1,2 млн грн. З вилученого спирту можна було зробити 50 тис. півлітрових пляшок сурогатного алкоголю. Зловмиснику повідомили про підозру. Санкція статті передбачає штраф до 170 тис. грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів. На спирт і вантажівку наклали арешт. Досудове розслідування триває.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності