Львівський суд оштрафував чоловіка за незаконне перевезення салютів в Польщу

Мешканець Івано-Франківщини намагався незаконно перевезти салюти в Польщу

Мешканець Івано-Франківщини сховав 11 салютів в багажнику машини

Галицький районний суд Львова постановив оштрафувати мешканця Івано-Франківщини, який намагався незаконно вивезти салюти до Польщі. Порушник сховав піротехніку в машині, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у вівторок, 30 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Випадок трапився 6 червня цього року в пункті пропуску "Шегині". Під час огляду автомобіля Mercedes-Benz Sprinter, за кермом якого був Віталій К. з Івано-Франківщини, митники виявили 11 салютних установок, які були сховані в багажнику машини. “Товар знаходився у важкодоступному місці між багажним відділом і пасажирським сидінням, а саме в багажному відділі за декоративною перегородкою оббитою матеріалом ідентичним до оббивки салону обмотаний в чорну харчову плівку. Доступ до товару став можливим після демонтажу перегородки, яка була закріплена декоративними кріпленнями,” — йдеться у постанові. Піротехніку вартістю понад 7 тис. грн вилучили.

Порушник сплатить половину від вартості салютів як штраф

Віталій К. визнав свою провину і суддя наклав на нього штраф — 3627 грн 18 коп. (50% вартості товару) з конфіскацією виявлених салютів. Також Віталій К. має сплатити 89 грн 37 коп. за зберігання вилучених товарів та 605 грн 60 коп. судового збору.

Рішення суду можна оскаржити протягом 10 днів з дня винесення постанови.

Нагадаємо, раніше мешканця Дрогобича арештували на пів року за запуск феєрверка. Чоловік налякав місцевих, які подумали, що відбувається черговий обстріл армією РФ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності