Шарпала та облаяла медиків: суд оштрафував львів’янку за п’яне хуліганство

Шарпала та облаяла медиків: у Львові суд оштрафував хуліганку

Порушниця сплатить 119 грн штрафу

Суд у Львові оштрафував жінку за п’яне хуліганство біля залізничного вокзалу. Порушниця шарпала за одяг та облаяла медиків та стукала по службовій машині. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 29 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Випадок трапився біля залізничного вокзалу

За матеріалами справи, випадок трапився 5 липня цього року на площі Двірцевій. П’яна Юлія М. нецензурно висловлювалася в бік лікарів, шарпала їх за одяг та стукала по машині “швидкої”. Таким чином хуліганка порушила громадський порядок, тож на неї правоохоронці склали протокол.

У суді порушниця повністю визнала свою провину та просила суворо не карати. Суддя Сергій Колодяжний визнав Юлію М. винною та призначив штраф — 119 грн. Також вона має сплатити 605 грн 60 коп. судового збору. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів з дня проголошення.

Нагадаємо, нещодавно львів’янин отримав штраф, за те, що головою пошкодив карету швидкої допомоги. Крім того, мешканка Червонограда сплатить штраф, за те що п’яною стрибала по машинах і облаяла поліцію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності