30 липня Львівщина попрощається з сімома загиблими військовими

Свічка

В останню путь проведуть Івана Пугу, Василя Гнатюка, Маркіяна Дороша, Володимира Рябого, Михайла Нефьодова, Віктора Крісте та Богдана Пашкуцького

У вівторок, 30 липня, в останню путь на Львівщині проведуть сімох загиблих захисників: Івана Пугу, Василя Гнатюка, Маркіяна Дороша, Володимира Рябого, Михайла Нефьодова, Віктора Крісте та Богдана Пашкуцького. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Іван Пуга

Мешкав у селі Твірж Мостиської громади, Яворівського району. Був молодшим сержантом військової частини А0998. Загинув у квітні 2022 року під час бойового зіткнення поблизу Попасної Луганської області.

Василь Гнатюк

Проживав у селі Завишень Червоноградського району. Служив командиром інженерно-маскувального відділення військової частини А-4733. Загинув 24 липня цього року поблизу населеного пункту Костянтинівка Донецької області.

Маркіян Дорош

Львів’янин долучився до лав ЗСУ із початком повномасштабного вторгнення. Спершу проходив військову службу у 10-му стрілецькому батальйоні, у складі якого виконував бойові завдання на Сумщині. Впродовж останнього періоду боронив державу у складі 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу. Виконував бойові завдання на Запорізькому і Куп’янському напрямках, брав участь в обороні Авдіївки. За час служби успішно завершив курс бійця-рятувальника, а також базовий курс управління БПЛА. За особисту мужність був неодноразово відзначений військовим командуванням.

Володимир Рябий

Володимир родом із села Конюшки Львівської області. Після завершення навчання проходив військову службу в Баку (Азербайджан). Із початком повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на Луганщині у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Михайло Нефьодов

Народився у місті Торез (сьогодні — Чистякове) на Донеччині. У 2021 році разом із родиною перебрався до Львова. Від початку повномасштабного вторгнення боронив державу на території Донецької області у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Богдан Пашкуцький

Богдан Пашкуцький жив у селі Савчин Червоноградського району. Ніс службу у механізованому батальйоні військової частини А4447. Загинув Богдан 20 липня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Побєда Покровського району Донецької області.

Віктор Крісте

Народився у місті Світловодськ Кіровоградської області. Був прислужником у Святогірському чоловічому монастирі Положення ризи Діви Марії, що на Золочівщині. Став на захист Батьківщини із початком повномасштабного вторгнення. Служив на посаді гранатометника гірсько-штурмового відділення. Загинув воїн у 40-річному віці 15 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання у населеному пункті Нова Кам'янка Херсонської області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності