Внаслідок ДТП на Львівщині постраждало пʼятеро осіб

Внаслідок ДТП на Львівщині постраждало пʼятеро осіб

На Золочівщині зіткнулись два автомобілі

На Золочівщині внаслідок зіткнення двох автомобілів постраждало пʼятеро людей. Двох осіб госпіталізували у стані середньої важкості, а трьом потерпілим надали медичну допомогу і відпустили додому. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. Інформацію про ДТП підтвердила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП трапилась 28 липня, близько 16:00, в селі Грабово, Золочівського району. Зіткнулись Audi A4 і Hyundai Galloper.

Водій автомобіля Audi, 46-річний житель Золочева, скоїв зіткнення з автомобілем Hyundai під керуванням мешканця одного з сіл району віком 35 років. Транспортні засоби рухались в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій Audi та четверо його пасажирів віком 44, 33 роки та двоє 19-річних” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Нагадаємо, 27 липня на трасі неподалік Бориславу водій легковика Renault збив 35-річного велосипедиста. Від отриманих травм він загинув на місці аварії. Аварія сталася на дорозі Східниця — Пісочне у Дрогобицькому районі. Близько 13:20 водій автомобіля Renault Clio, 78-річний мешканець Східниці, не впорався з керуванням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності