Львівський стрілець Павло Коростильов не пройшов до фіналу олімпійських змагань

Павло Коростильов

Попри невдачу у кваліфікації, Павло Коростильов продовжить виступи на Олімпіаді-2024. 4 серпня він візьме участь у кваліфікаційних змаганнях зі стрільби зі швидкострільного пістолета на 25 м серед чоловіків

Павло Коростильов під час кваліфікаційного етапу олімпійських змагань зі стрільби з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів зайняв 12 місце і вибув з подальших змагань. До фіналу пройшли спортсмени, які посіли перші вісім позицій.

Львівський спортсмен набрав 576 очок із 600 можливих. Переможець кваліфікації, сербський спортсмен Дамір Мікец, набрав 584 очки, Робін Вальтер із Німеччини, який посів восьме місце, здобув 577 балів.

Ще один представник олімпійської збірної України, киянин Віктор Банькін, показав ідентичний результат - 576 очок - і також завершив змагання у цій дисципліні.

Фінал у змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів серед чоловіків відбудеться у неділю, 28 липня.

Попри невдачу у кваліфікації, Павло Коростильов продовжить виступи на Олімпіаді-2024. 4 серпня він візьме участь у кваліфікаційних змаганнях зі стрільби зі швидкострільного пістолета на 25 м серед чоловіків.

Нагадаємо, 27 липня український дзюдоїст Дільшот Халматов з перемоги розпочав свої виступи на Олімпійських іграх у Парижі. Спортсмен здолав суперника з Узбекистану Достона Рузієва та вийшов в 1/8 фіналу. Згодом Дільшот Халматов вилетів в 1/8 фіналу після поєдинку з представником Казахстану Єлдосом Смєтовим (0:1) та припинив виступи на Олімпіаді-2024.

Ще до відкриття Олімпійських ігор, 24 липня, українська олімпійська збірна з футболу зіграла у французькому місті Ліоні з командою Іраку. Матч завершився рахунком 2:1 на користь Іраку.

LVIV.MEDIA розповідав детальніше про усіх представників з Львівщини, які увійшли до української збірної, а також про те коли гратимуть наші спортсмени. Раніше стало відомо, що двоє львів’ян, які раніше були у складі офіційної делегації національної збірної команди України на Олімпійських іграх у Парижі, тепер не поїдуть на змагання. Йшлося про львівського борця Юрія Ідзінського та борчиню Манолу Скобельську.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності