Поліцейських Львівщини нагородили за розкриття вбивства Ірини Фаріон

Поліцейських Львівщини нагородили за розкриття вбивства Ірини Фаріон

Працівники поліції, які брали участь у розслідуванні, нагородили нагрудними знаками, зброєю та спеціальними званнями

Міністр внутрішніх справ та Голова Нацполіції відзначили нагородами правоохоронців Львівщини, які доклалися до розкриття вбивства мовознавиці та громадської діячки Ірини Фаріон. Правоохоронці отримали нагородну зброю, нагрудні знаки та спеціальні звання. Про це повідомила пресслужба Національної поліції України у п’ятницю, 26 липня.

За розкриття вбивства відзначили керівників окремих підрозділів, оперативників карного розшуку, слідчих, співробітників кримінального аналізу, криміналістів, дільничних офіцерів та інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці отримали нагородну зброю, нагрудні знаки “За безпеку народу”, “За відзнаку в службі” та “Знак пошани”, а також чергові та позачергові спеціальні звання.

“Ви зупинили діяльність групи, яка працювала не лише в Україні, але й за межами нашої держави. Фактично, ви зірвали спробу дестабілізації нашого суспільства, і не дали здійснитись задумам людей, які планували політичні злочини на ґрунті ненависті. Пророблено колосальну роботу і кожному з вас я дякую за службу”, — звернувся до правоохоронців Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Очільник Національної поліції України Іван Вигівський назвав вбивство Ірини Фаріон одним з найрезонансніших за останні кілька років. “Це ще раз доводить, що в часи війни у країні немає безпечних місць, немає областей, де ворог не планував би злочини та дестабілізацію ситуації”, — сказав Іван Вигівський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності