“Львівводоканал” отримав шість генераторів від UNICEF

“Львівводоканал” отримав шість генераторів від UNICEF

Генератори вмикатимуть у періоди тривалих відключень електроенергії

ЛМКП “Львівводоканал” отримало від Дитячого фонду UNICEF шість сучасних дизельних генераторів Genset. Ці генератори допоможуть забезпечити безперебійне водопостачання та водовідведення у Львові під час тривалих відключень світла, повідомила пресслужба Львівської міської ради у четвер, 25 липня.

Генератори потужністю 50 кВА, 100 кВА та 200 кВА придбали за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Bureau for Humanitarian Assistance). Два з них “Львівводоканал” використовуватиме для перекачування стоків на міських каналізаційних станціях, три — на свердловинах, і один — на виробничій базі комунального підприємства.

“Генератори будуть працювати лише в періоди тривалої відсутності електроенергії у години пікових навантажень на мережі”, — наголосив головний енергетик ЛМКП “Львівводоканал” Ярослав Фрис. Це зумовлено тим, що підключення генераторів значно здорожчує вартість послуг. Так, один генератор потужністю 200 кВА, який перекачує воду зі свердловини, за годину споживає 50 л палива.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності