17-річний юнак потрапив в лікарню після вживання пива: суд оштрафував матір

17-річний випив пива і був госпіталізований: судили матір

Матір хлопця сплатить штраф за неналежне виховання сина

Радехівський районний суд постановив оштрафувати матір за неналежне виховання 17-річного сина, який відпочиваючи біля озера пив пиво. Після вживання алкоголю, юнакові стало зле і його госпіталізували до лікарні. Про це йдеться у постанові суду, яку оприлюднили у четвер, 25 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Хлопцю стало погано після випитого пива

За матеріалами справи, 14 липня ввечері неповнолітній був на базі відпочинку біля озера “Торф’яне”, що в селі Стоянів у Червоноградському районі. Там хлопець випив пива, після чого йому стало погано. 17-річного юнака довелось госпіталізувати до Червоноградської міської лікарні.

Матір хлопця засудили за неналежне виховання сина. На засідання суду жінка не прибула, однак у заяві про розгляд справи без її участі зазначила, що “свою вину у вчиненому правопорушенні визнає, просить суворо не карати”. Відтак суд визнав жінку винною в адміністративному правопорушенні та призначив штраф — 850 грн. Штраф слід сплатити протягом 15 днів з дня вручення постанови, якщо ж цього не зробити, суму збільшать вдвічі.

Нагадаємо, нещодавно матір з Самбора судили за те, що її діти вирвали сусідам сорок кущів картоплі. Крім того, судили жінку, син якої жбурляв камінням в 13-річного хлопця та облаяв 72-річного чоловіка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності