У Львові водія BMW Х5 оштрафували за їзду з телефоном в руках та без прав

Водій з телефоном за кермом

Водій Владислав М. сплатить 3400 грн штрафу

Франківський районний суд м. Львова визнав винним та постановив оштрафувати водія BMW X5, який керував авто без прав та користувався телефоном під час руху. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у четвер, 25 липня, у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, водія BMW X5 зупинили 8 червня цього року на трасі Західний обхід Львова. Владислав М. порушив ПДР, керуючи автомобілем без прав. Крім того, він користувався телефоном під час руху.

Порушник сплатить штраф

Правопорушник в суд не з`явився, клопотань про відкладення розгляду справи не подавав, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи,” — йдеться в постанові. Суддя Марія Мартинишин призначила Владиславу М. штраф розміром 3400 грн. Додатково він має сплатити судовий збір у сумі 605,60 гривень. Згідно з постановою, штраф слід сплатити протягом 15 днів з дня вручення постанови, якщо ж цього не зробити, суму збільшать вдвічі.

Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, нещодавно водійку львівського трамвая оштрафували за ДТП з автомобілем. Крім того, мотоцикліст з Львівщини, який тяжко травмував дитину, отримав умовний термін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності