На Львівщині водій Mercedes збив 78-річного велосипедиста

На Львівщині водій Mercedez збив 78-річного велосипедиста

Велосипедист отримав травми й був доставлений до лікарні

У Городку на Львівщині 22-річний водій Mercedes-Benz C220 збив 78-річного велосипедиста. Внаслідок ДТП водій електровелосипеда отримав травми. Про це 25 липня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП трапилась 24 липня, близько 11:30. На вул. Львівській у Городку. 22-річний львівʼянин наїхав на 78-річного водія електровелосипеда. Внаслідок аварії велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення ПДР. Максимальне покарання — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 23 липня на Львівщині автомобіль Opel зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії 60-річного водія легковика затиснуло в автомобілі. ДТП сталася у селі Поріччя. Внаслідок зіткнення із вантажівкою у легковому автомобілі затиснуло водія. 60-річний чоловік не міг самотужки вибратися із деформованого салону авто, тому використовуючи спеціальне обладнання, рятувальники розрізали пошкоджені частини і визволили постраждалого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності