На Львівщині зіштовхнулися дві вантажівки: одного водія витягували із затиснутої кабіни

На Львівщині зіштовхнулися дві вантажівки: одного водія витягували із затиснутої кабіни

Постраждалого 64-річного чоловіка госпіталізували з підозрою на перелом хребта

У четвер, 25 липня, на трасі "Львів-Тернопіль" у Золочівському районі зіткнулися два вантажні автомобілі. Внаслідок аварії водія однієї з вантажівок затиснуло у деформованому салоні. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у ДСНС Львівщини.

Один водій відмовився від госпіталізації, інший — у важкому стані

За даними рятувальників, ДТП сталося близько 5:45 години ранку біля села Червоне. Там зіткнулися дві вантажівки MAN та DAF. Внаслідок зіткнення 64-річного водія вантажівки MAN затиснуло у кабіні автомобіля. Рятувальники, використовуючи спеціальне обладнання, витягнули постраждалого з пошкодженої вантажівки. Вони також відключили акумуляторну батарею автомобіля, щоб запобігти можливому загорянню.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги LVIV.MEDIA повідомили, що внаслідок зіткнення постраждали обидва водії, однак 30-річний чоловік відмовився від госпіталізації, оскільки у нього були незначні забої. Іншого постраждалого — 64-річного водія родом із Житомира, госпіталізували у важкому стані. У чоловіка діагностували забій хребта та підозру на перелом.

З опублікованих фото видно, що після зіткнення вантажівка повністю перекрила смуги руху у двох напрямках. Як повідомили LVIV.MEDIA у поліції Львівщини, станом на 9:30 проїзд трасою частково розблокований, поліцейські організували реверсний рух. О 9:48 рух повністю відновили. Наразі правоохоронці розслідують причини та обставини аварії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності