25 липня Львівщина попрощається із п’ятьма захисниками

Прощання з військовими 25 липня на Львівщині

В останню путь проведуть Романа Фазана, Степана Дубика, Павла Донченка, Романа Бабуха та Романа Дяка

У четвер, 25 липня, на Львівщині попрощаються із п’ятьма полеглими військовими: Романом Фазаном, Степаном Дубиком, Павлом Донченком, Романом Бабухом та Романом Дяком. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Роман Фазан

Мешкав у селі Тетевчиці Радехівської громади. Був молодшим сержантом, служив оператором механізованого батальйону. Воював із окупантами у Донецькій області.

Степан Дубик

Військовий жив у селі Ставчани Оброшинської громади. Захищав Україну в складі 56 окремої мотопіхотної бригади 37 батальйону. Загинув 17 липня цього року поблизу Григорівки Бахмутського району Донецької області у віці 48 років.

Павло Донченко

Родом з Яворова. У 2022 році Павла перевели до Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, згодом він приєднався до 118 бригади ЗСУ. Захищав Україну на Запорізькому напрямку. Загинув 20 липня поблизу населеного пункту Роботине.

Роман Бабух

Роман Бабух мешкав у селі Добросин Добросинсько-Магерівської громади Львівського району. З початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України, воював у складі 2-ї окремої Галицької бригади. Загинув 20 липня цього року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Желанне Покровського району Донецької області. Військовому було 36 років.

Роман Дяк

Захисник мешкав у селі Верин Розвадівської громади. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу Білогорівки Сєвєродонецького району Луганської області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності