На Львівщині водій Audi на смерть збив 70-річну жінку

На Львівщині водій Audi на смерть збив 70-річну жінку

Жінка переводила через дорогу корову

У вівторок, 23 липня, на трасі Львів—Самбір—Ужгород 36-річний водій легковика збив жінку, яка переводила через дорогу корову. Від отриманих травм пішохідка загинула на місці аварії. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у поліції Львівщини.

Аварія сталася на трасі біля села Градівка

За попередніми даними, аварія сталася у селі Градівка Львівського району. Близько 20:30 години на трасі водій автомобіля Audi 100 збив жінку, яка переводила корову через дорогу. За кермом легковика був 36-річний чоловік із села Задністря Самбірського району. Внаслідок отриманих травм 70-річна жінка загинула на місці аварії. З опублікованих поліцією фото видно, що в результаті ДТП легковик з’їхав з дороги. Поліція розслідує обставини наїзду.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортом.

Нагадаємо, нещодавно біля Львова сталося дві аварії, в яких загинули пішоходи. також у Львові водій легковика збив 60-річного чоловіка, який від отриманих травм пішохід загинув на місці аварії. Крім цього 22-річний водій Tesla Model S на смерть збив пішохода — ДТП трапилась на вул. Науковій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності