Трьох жителів Стрия судитимуть за вимагання грошей для погашення вигаданого кредиту

Трьох жителів Стрия судитимуть за вимагання грошей для погашення вигаданого кредиту

Зловмисники залякували чоловіка та погрожували відібрати його майно

У Львівській області правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася вимаганням грошей. Троє жителів Стрия систематично вимагали гроші у свого земляка, погрожуючи йому та застосовуючи фізичне насильство. Про це 22 липня повідомили у поліції Львівщини.

Зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення

Компанія чоловіків, серед яких двоє 24-річних та один віком 33 роки придумали схему, за якою вимагали у потерпілого гроші нібито для погашення неіснуючого боргу. Спочатку чоловік віддав їм 10 тисяч гривень, потім ще 1800 та 1500 гривень. Згодом вимоги зловмисників зросли до 3500 гривень, а потім і до 20 тисяч гривень. Кожного разу вимагання грошей супроводжувалось залякуванням жертви, погрозами відібрати його майно, а в деяких випадках – фізичним насильством.

Правоохоронці затримали злочинців 20 березня у Стрию, коли ті отримували чергові 20 тисяч гривень від потерпілого. Зараз розслідування завершено, і справу передано до суду. Злочинців звинувачують у вимаганні, скоєному групою осіб. Якщо їх визнають винними, їм загрожує від семи до дванадцяти років ув'язнення з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності