Бродівська міськрада продала за 16 млн грн землю біля траси Київ — Чоп

У Бродах за 16 млн грн продали землю біля траси Київ — Чоп

Ділянку вдвічі дорожче стартової ціни придбала львівська компанія “Боревітер”

У Бродах, що на Львівщині, земельну ділянку поблизу траси Київ — Чоп вдалося продати за 16 млн грн, тоді як стартова ціна була вдвічі меншою. Землю придбала львівська компанія “Боревітер”, про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale

Земельна ділянка площею 1,3324 га розташована у Бродах на вулиці Львівській, 37. Ця адреса межує з трасою Київ — Чоп. Призначення ділянки — під будівлі автотранспорту та дорожнього господарства. Стартова ціна лота — 7 518 600 грн, та впродовж аукціону вона зросла більш як удвічі.

Ділянку хотіли купити троє учасників

За право придбати ділянку біля траси Київ — Чоп змагались три компанії: ТОВ “Агро фонд”, ТОВ “Громадський клуб” та ТОВ “Боревітер”. Останні два учасники ще на етапі початкових ставок запропонували за лот понад 13 млн грн. Однак компанія “Боревітер” зробила стартову ставку на 2 млн більшу за суперника та отримала перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки інших. Вже у першому раунді ставки зросли і “Громадський клуб” наздогнала “Боривітер”, запропонувавши 15,5 млн грн. Однак та перебила ставку на 100 грн. Надалі протягом аукціону компанія продовжувала пропонувати ціну всього на сто гривень більшу, і так придбала землю за 16 000 200 грн.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Боревітер” заснували 27 років тому у Львові три підприємці: Михайло Бручковський, Василь Нечай та Володимир Брездень. Основним видом діяльності товариства є надання приміщень в оренду, однак також компанія займається діяльністю у сфері мобільного харчування, неспеціалізованою гуртовою торгівлею та іншими інформаційними послугами.

Нагадаємо, нещодавно землю в Давидові продали місцевому бізнесмену за 3 млн грн. Крім того, раніше на Львівщині ділянку біля траси Київ — Чоп продали за 1,2 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності