У п’яній аварії на Львівщині постраждали троє людей, зокрема діти

Фото з місця аварії

38-річну водійку та її пасажирів, віком 8 та 10 років, госпіталізували

У п’ятницю, 19 липня, на Львівщині зіткнулися два легкових авто — Ford Mondeo та ВАЗ-21063. Внаслідок аварії постраждала водійка ВАЗ та двоє її пасажирів. Правоохоронці встановили, що водій Ford був п’яний за кермом, повідомила пресслужба поліції Львівської області у суботу, 20 липня.

За даними правоохоронців, ДТП сталася близько 19:30 у селі на Яворівщині. 34-річний мешканець Яворівщини за кермом автомобіля Ford Mondeo зіткнувся із ВАЗ-21063, яким керувала 38-річна місцева жителька. Внаслідок аварії постраждала водійка ВАЗ та двоє її пасажирів — діти віком 8 та 10 років. їх всіх доправили до лікарні.

Правоохоронці, які прибули на місце ДТП, встановили, що винуватець аварії — 34-річний водій Ford — був за кермом п’яний. Мешканця Яворівщини затримали. Слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил дорожнього руху, 34-річному водію загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням водійських прав.

Нагадаємо, вранці 20 липня у Польщі розбився автобус з українцями. Внаслідок аварії постраждали дев’ятеро людей, зокрема четверо дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності