На Львівщині прикордонники викрили ще два фіктивні подружжя

На Львівщині прикордонники викрили ще два фіктивні подружжя

В обидвох випадках подружжя розповідали різні історії їхніх знайомств

У четвер, 18 липня, прикордонники Львівського прикордонного загону викрили ще два фіктивні подружжя. Вони хотіли виїхати до Польщі через пропускний пункт “Шегині — Медика”. Про це 19 липня повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

Везли дружин на лікування

В одному з випадків, 44-річний уродженець Івано-Франківщини одружився з 66-річною жінкою. Під час спілкування з прикордонниками, подружжя розповіло різні деталі причини виїзду за кордон. “Чоловік розповів, що везе дружину в Польщу на лікування. Але подружжя не змогло дати однакових відповідей на низку логічних питань. Жінка казала, що їде лікувати суглоби, чоловік, що діабет. Дружина повідомила, що вони знайомі 10 років, чоловік розповів, що знає її все своє життя, а також знав її попереднього чоловіка, який помер. Проживає подружжя також не разом” — йдеться у повідомленні ДПСУ. Попередньо правоохоронці встановили, що жінка погодилася на фіктивний шлюб за дві тис. доларів.

В іншому випадку 26-річний житель Прикарпаття одружився з 31-річною жінкою. Він теж переконував, що їдуть за кордон лікувати дружину. Прикордонники зазначили, що під час спілкування фіктивне подружжя теж мало розбіжності в історії про їхнє знайомство.

Нагадаємо, 18 липня прикордонники повідомили, що не випустили за кордон два фіктивні подружжя. Перший випадок стосувався 33-річного чоловіка з Харкова, який намагався виїхати за кордон з жінкою, яка має інвалідність. Виявилося, що він "купив" цей шлюб за 40 тисяч гривень у матері нареченої. Другий випадок стосувався 52-річного чоловіка із Сумщини, який також намагався виїхати за кордон з жінкою з інвалідністю зі свого села. Вони зареєстрували шлюб місяць тому і стверджували, що їдуть до Польщі позичити гроші.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності