Особу однієї з загиблих у ДТП на Львівщині досі не встановили: подробиці аварії

Смертельна аварія в Давидові: що відомо

У важній ДТП з маршруткою загинуло четверо людей. Особу загиблого водія автопоїзда та двох пасажирок маршрутки встановили, про третю наразі інформації немає

Особу однієї з чотирьох загиблих внаслідок аварії у Давидові досі не встановили. Ще семеро травмованих внаслідок зіткнення маршрутки та електропоїзда — госпіталізували. Про це повідомили у поліції Львівської області у четвер, 18 липня. Йдеться про смертельну аварію з маршруткою БАЗ сполучення Львів — Вибранівка, яка трапилась напередодні у Давидові на трасі Мукачево — Львів.

Через ДТП загинули четверо мешканців Львівщини: 27-річний водій автопоїзда МАН, а також 71-річна та 64-річна пасажирки маршрутки. Особу третьої загиблої досі не встановили. Також через аварію семеро пасажирів отримали травми — 38-річний мешканець Бібрки — водій автобуса, — та п’ятеро його пасажирів, а також чотирирічна дівчинка, пасажирка автопоїзда.

“Попередньо встановлено, що водій маршрутного автобуса виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом,” — зазначили правоохоронці. Також у соцмережах поширили відео, де видно як трапилась ДТП.

Поліція відкрила кримінальне провадження за порушення ПДР. Покарання за статтею — до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортом до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 18 липня у Львові трапилась важка аварія з маршруткою. Внаслідок ДТП обірвалася електромережа та перекрили рух на Сихів, а восьмеро пасажирів маршрутки госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності