"Миротворець" вніс до списку львівських блогерів за підривну діяльність проти України

Остап Стахів

До бази “Миротворця” потрапили, зокрема, Остап Стахів та Мар’ян Чава

Центр “Миротворець” почав вносити у базу власників Telegram-каналів, які перешкоджають діяльності ЗСУ та працівників силових структур. Про це стало відомо зі сторінки “Миротворця”. Серед внесених у базу є й кілька львів’ян.

Зокрема, у “Миротворці” є блогер львів’яни Юрій Ситник, якого звинувачують в усвідомлених діях, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичного життя в Україні, дискредитацію та деморалізацію силових структур України, навмисних діях, спрямованих на підрив обороноздатності України та зрив мобілізаційних заходів.

А також у базі “Миротворця” є Остап Стахів. Його характеризують як провокатора, пособника російських військових злочинців та окупантів. Звинувачують у замаху на суверенітет та територіальну цілісність України, поширенні російської пропаганди. А також в участі за гроші Росії у заходах, які дестабілізують суспільне життя в Україні, а також несуть загрозу життю інших людей.

Крім того, зі Львівщини у базі “Миротворця” є блогер із Дрогобича Юрій Бережанський , Володимир Шеремета із Самбора та Юрій Бережанський із Сокаля.

Нагадаємо, у базі “Миротворця” є глава УПЦ МП Львівщини митрополит Філарет та Олексій Арестович.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності