На Львівщині матір 10-річного хлопця судили за неналежне виховання сина

10-річний хлопчик  кидався каміннями та умисно кинув м’ячем у геніталії: судили матір із Львівщини

Син жбурляв камінням в 13-річного хлопця та облаяв 72-річного чоловіка

Стрийський  міськрайонний суд Львівської області обмежився попередженням за невиконання батьківських обов’язків Ксенією Ц., відносно свого 10-річного сина, який кидав камінням в 13-річного хлопчика та умисно жбурнув м`ячем йому у геніталії. Про це йдеться у постанові суду, яку оприлюднили у середу, 15 липня, у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як йдеться в постанові, випадок трапився 1 травня 2024 року. 10-річний син обвинуваченої кидав камінням в 13-річного хлопця та умисно жбурнув м`ячем йому у геніталій. Через тиждень, 8 травня, хлопець облаяв та образив 72-річного чоловіка. Мати Ксенія Ц. визнала свою вину про не виконання батьківських обов’язків та зазначила, що провела з сином бесіду. Ксенія Ц. просила суд суворо її не карати, обмежившись попередженням.

Стрийський суд розглянув матеріали справи та визнав мати винною у вчиненні адміністративних правопорушень та обійшовся попередженням. Також жінку зобовʼязали заплатити 605 грн судового збору.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині судили матір двох малолітніх дітей, які вирвали 40 кущів картоплі на городі сусідки. Жінку виправдав суд, не знайшовши доказів ухилення від батьківських обов’язків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності