Смертельна ДТП на Львівщині: рейсовий автобус зіткнувся з вантажівкою

На Львівщині зіткнулась маршрутка з вантажівкою

Загинув водій вантажівки і троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки отримали ушкодження.

У середу, 17 липня, біля села Давидів, Львівського району, зіткнувся маршрутний автобус і вантажівка. Інформацію про ДТП підтвердила пресслужба поліції Львівської області. Також пресслужба ДСНС у Львівській області підтвердила, що рятувальники працюють на місці аварії.

Детальніше про аварію

ДТП трапилась о 10:20 в межах села Давидів. Маршрутний автобус зіткнувся з вантажівкою. Наразі рятувальники займаються деблокуванням учасників аварії. Кількість загиблих і постраждалих уточнюється. Правоохоронці встановлюють обставини трагедії. ДСНС і служба екстреної медичної допомоги працюють на місці ДТП.

Сьогодні о 10:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Давидів, Львівського району. На місце події працюють надзвичайники. Деталі згодом” — йдеться в повідомленні рятувальників.

Оновлено: Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись маршрутний автобус БАЗ сполученням “Львів-Вибранівка” та вантажівка MAN. Внаслідок зіткнення загинули водій вантажівки та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких чотирирічний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні. Зараз медики уточнюють їх діагнози” — йдеться в повідомленні поліції Львівської області.

Пʼятьох постраждалих доправили до лікарні св. Луки у Львові. Двох травмованих дітей доставили міську клінічну дитячу лікарню.

Нагадаємо, 12 липня трапилась смертельна ДТП на трасі Львів — Тернопіль. Тоді зіткнулися рейсовий автобус БАЗ і автомобіль Subaru. Водій Subaru Forester загинув на місці, а травмованого водія автобуса дістали працівники ДСНС і доставили у лікарню. В автобусі також перебували 14 пасажирів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності