На Львівщині через п’яну велосипедистку авто перекинулося з дороги

На Львівщині через п’яну велосипедистку авто перекинулося з дороги

Жінка раптово виїхала на дорогу перед автомобілем

У вівторок, 16 липня, у Червоноградському районі п’яна жінка на велосипеді спровокувала ДТП. Водій легковика з'їхав в кювет, де машина перекинулась. Про це повідомив депутат Червоноградської районної ради, голова правління у ГО ”Дорожній Контроль Захід” Олександр Клімов.

Жінку повезли на освідчення до лікарні

За словами Олександра Клімова, жінка, яка була у стані алкогольного сп’яніння, їхала на велосипеді та раптово виїхала на трасу прямо перед автомобілем. Водій авто, намагаючись уникнути зіткнення з велосипедисткою, різко звернув з дороги. Через це машина з'їхала в кювет і перекинулась. На опублікованому фото видно, що ДТП сталася перед в’їздом у Червоноград, де розташована стела на в’їзді у місто.

“Вона на велосипеді вискочила на проїжджу частину прямо перед автомобілем, а водій, щоб уникнути з нею зіткнення, злетів у кювет і перекинувся”, — написав Клімов.

Він також додав, що поліція знайшла жінку-велосипедистку. Її відвезли до медичного закладу, щоб перевірити на стан алкогольного сп'яніння. Нагадаємо, 10 липня у Червонограді, 39-річний водій Mazda наїхав на 53-річного велосипедиста і втік з місця ДТП. Правоохоронці знайшли винуватця інциденту,

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності