Воїна з Дрогобича вдруге нагородили орденом за героїзм

Воїна з Дрогобича вдруге нагородили орденом за героїзм

У 2023 році Руслан Кардаш вже отримав нагрудний знак “Золотий хрест”, а цього року — орден "За мужність" III ступеня

Мешканець Дрогобича Руслан Кардаш отримав державну нагороду — орден "За мужність" III ступеня. Президент України підписав указ про нагородження у березні цього року. Про це 16 липня повідомили у Дрогобицькій міській раді.

До війни Руслан Кардаш працював інженером у "Дрогобичтеплоенерго"

Руслан народився і виріс у Дрогобичі. Він закінчив місцеву школу №16, а з 2004 року почав працювати інженером з охорони праці в комунальному підприємстві "Дрогобичтеплоенерго". У лютому 2023 Руслан Кардаш приєднався до захисників України. Він служить у 10-ій бригаді 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону.

13 березня цього року, Указом Президента України Руслан отримав орден “За мужність” ІІІ ступеня, який дають військовослужбовцям, працівникам правоохоронних органів та інших за виявлену мужність та героїзм. Додамо, це вже не перша нагорода, яку воїн отримав за час служби. 13 жовтня 2023 року Руслан Кардаш отримав Нагрудний знак “Золотий хрест” – одна з відзнак Головнокомандувача ЗСУ. Її вручають особам рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.

Нагадаємо, 5 липня трьох захисників зі Львівщини посмертно нагородили орденом та медалями. Одного воїна з Золочівщини нагородили посмертно орденом "За мужність" III ступеня, ще двох — медаллю 420 стрілецького батальйону "За мужність".

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності