Застряглу посеред річки Стрий 35-річну відпочивальницю діставали рятувальники

Віднесло стрімкою течією: рятувальники дістали з річки 35-річну жінку

Жінку стрімкою течією віднесло від берега і вона не змогла самостійно вибратися з води, тож довелося викликати рятувальників

У місті Жидачів, що на Львівщині, рятувальникам довелось діставати 35-річну жінку, яку стрімкою течією віднесло від берега річки Стрий. Про це у вівторок, 16 липня, повідомили у ДСНС Львівщини.

Жінка кликала на допомогу

Як зазначили рятувальники, 35-річна жінка відпочивала на річці Стрий. Раптово стрімкою течією її віднесло від берега. Відпочивальниця не змогла самостійно вибратись і почала кликати на допомогу. Тоді очевидці викликали рятувальників.“За допомогою човна, рятувального кола та рятувальної мотузки було доправлено жінку до берега. Медичної допомоги вона не потребувала,” — додали в ДСНС.

До слова, загалом від початку року на Львівщині у водоймах втопились 28 людей. Зокрема, напередодні у ставках на Львівщині виявили . Три дні тому, 13 липня, у ставку на Львівщині втопився 32-річна жінка. Раніше в озері відпочинкового комплексу рятувальники також виявили тіло чоловіка, якого розшукували два дні. Також у селі Затемне поблизу Перемишлян в озері втопився 30-річний чоловік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності