56-річний чоловік помер за кермом автомобіля під час руху у центрі Пустомит

У центрі Пустомит 56-річний чоловік помер за кермом

Водієві вдалося уникнути ДТП, однак медикам не вдалося врятувати чоловіка

У понеділок, 15 липня, в центрі міста Пустомити, що неподалік Львова, 56-річний чоловік раптово помер за кермом свого автомобіля. Чоловікові стало погано на дорозі — у нього зупинилося серце. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Медики боролися за життя чоловіка 40 хвилин

За даними медиків, о 16:37 їм надійшов виклик у Пустомити, як на ДТП біля міської ради, однак пізніше з'ясувалося, що це не аварія, а раптове погіршення стану здоров'я водія. Бригада швидкої була неподалік, тому прибула на місце за одну хвилину. “Через можливі проблеми зі зв'язком (відсутність інтернету) диспетчери не змогли підтвердити, що бригада вже працює на місці. Тому, для підстраховки, було відправлено ще одну бригаду медиків. Дві бригади проводили реанімацію в повному об’ємі протягом 40 хв згідно з медичним протоколом”, — розповіли у центрі екстреної медичної допомоги.

Медики проводили реанімацію на місці, дві бригади протягом 40 хвилин намагалися врятувати життя чоловіка, але марно. Лікарі припускають, що причиною смерті могла бути раптова зупинка серця, тому що у померлого спостерігали синюшності верхньої частини, що часто є ознакою серцевої недостатності. Після констатації смерті на місце викликали поліцію для проведення необхідних слідчих дій та з'ясування всіх обставин трагедії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності