Двоє підлітків сильно травмувались внаслідок ДТП з вантажівкою на Львівщині

ДТП у селі Грімне на Львівщині: серйозно травмували дво підлітків на скутері

Вантажівка їхала трасою та зіткнулась зі скутером, за кермом якого був 13-річний хлопець

У середу, 11 липня, поблизу села Грімне зіткнулися вантажівка та скутер. Внаслідок аварії неповнолітніх скутериста та його пасажира доставили до лікарні з серйозними травмами. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у поліції Львівської області.

ДТП трапилась близько 15 год на трасі Жидачів — Городок — Жовква, у селі Грімне Львівського району. Вантажний тягач DAF з напівпричепом Rigual SNA-30R під керуванням 30-річного львів'янина зіткнувся зі скутером Honda Dio.

Підлітки отримали серйозні травми

Внаслідок аварії постраждали двоє неповнолітніх — 13-річний водій скутера та його 15-річний пасажир, обидва жителі села Грімне. Обидва підлітки отримали серйозні травми, включно з закритими черепно-мозковими травмами, струсом головного мозку та численними забоями. Потерпілих госпіталізували до психоневрологічного відділення Комунальної міської дитячої клінічної лікарні Львова, що на вулиці Пилипа Орлика, 4.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про порушення ПДР. Винуватцю загрожує обмеження волі терміном до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той же термін. Обставини аварії наразі з'ясовує поліція.

Нагадаємо, напередодні внаслідок аварії з вантажівкою постраждали четверо дітей і водійка Opel на Львівщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності