Суд оштрафував водія Volkswagen з Львівщини за хабар поліцейським

Дав хабаря патрульним, щоб ті не складали протокол

Мешканець Львівщини порушив ПДР і хотів уникнути покарання надавши поліції 6 тис. грн

Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок водію за пропозицію хабаря патрульним. Юрій В. порушив ПДР і, щоб уникнути покарання, запропонував поліції 6 тис. грн хабаря, однак ті відмовили. Чоловіка оштрафували, про це йдеться у вироку, який оприлюднили 5 липня у Єдиному державному реєстрі.

Обвинувачений їхав за кермом не пристебнувшись

Згідно з матеріалами справи, 13 квітня цього року Юрія В. з села Повітно, Городоцького району, зупинили поліцейські за порушення правил дорожнього руху. Він керував автомобілем Volkswagen Passat не пристебнувшись ременем безпеки. Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував інспектору поліції 6 тис. гривень, щоб той не складав протокол.

"Не дивлячись на відмову і попередження про кримінальну відповідальність, з метою уникнення адміністративної відповідальності, він продовжив свій злочинний умисел та поклав грошові кошти у салон службового автомобіля", — йдеться у вироку.

Юрій В.повністю визнав свою вину та розкаявся у скоєному. Суд врахував, що чоловік вперше притягується до відповідальності, має утриманців та позитивно характеризується. Відтак обвинуваченого визнали винним та призначили покарання — штраф 17 тис. грн. Суд також постановив конфіскувати в дохід держави і гроші, які обвинувачений надав як хабар. На вирок ще можна подати апеляцію протягом 30 днів з дня проголошення.

Нагадаємо, на Львівщині батько дев’яти дітей уник ув’язнення за систематичну їзду без прав. Крім того, водій мікроавтобуса уникнув ув’язнення за смертельну аварію під час буксирування

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності