На Львівщині прикордонники викрили ще одне фіктивне подружжя

На Львівщині прикордонники викрили ще одне фіктивне подружжя

42-річна мешканка Тернопільщина повинна була отримати 2 тис. доларів за свої послуги

Львівські прикордонники на пропускному пункті “Грушів — Будомєж” викрили ще одне фіктивне подружжя. Жителька Тернопільщини фіктивно вийшла заміж за 25-річного чоловіка, щоб він міг потрапити за кордон, повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ, 7 липня.

Не зійшлась легенда

Фіктивний шлюб 25-річний військовозобовʼязаний і 42-річна мешканка Бережанського району, що на Тернопільщині, уклали 18 червня. Вони намагалися перетнути кордон вночі, розраховуючи на неуважність прикордонників.

Показово, що під час спілкування пара плуталась у відповідях. До прикладу, чоловік повідомив, що вони знайомі один рік та їдуть до друзів у Варшаву, а жінка розповіла, що вона знає нареченого все своє життя, а за кордон їдуть для лікування. Після перетинання кордону за свої послуги дружина з інвалідністю мала отримати дві тисячі доларів США” — йдеться в повідомленні ДПСУ.

Прикордонники повідомили про випадок поліцейським. Також вони направили повідомлення правоохоронцям про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею про незаконне переправлення осіб через кордон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності