Прикордонники завадили львів’янину переплисти Тису на надувному колі

Річка Тиса

Щоб зупинити порушників, прикордонникам довелося спускати на них службового собаку і стріляти в повітря

На Закарпатті за 50 метрів від кордону з Румунією прикордонники відділення “Грушово” Мукачівського загону затримали чотирьох порушників кордону разом із провідником. Про це у суботу, 6 липня, повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Двоє жителів Донеччини, ужгородець та львів'янин планували за допомогою жителя сусіднього села Бедевля незаконно перетнути кордон, перепливши річку Тиса. За послуги закарпатця троє з чоловіків заплатили по 8 тисяч доларів, ще один віддав 7 тисяч доларів. Отримавши від посередника надувні кола, чоловіки у його супроводі попрямували до річки, де їх виявив та затримав прикордонний наряд.

Під час затримання двоє з ухилянтів спробували втекти, тому для їх затримання прикордонники використали службового собаку та кілька разів вистрілили в повітря. Порушників та їх помічника доставили в прикордонний підрозділ, де на них склали протоколи про адміністративні правопорушення. Крім того, працівники поліції дадуть правову оцінку діям місцевого мешканця, який допомагав чоловікам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності