Львівський інститут проектування комунального будівництва продали на аукціоні за 16 млн

Львівський інститут проектування комунального будівництва продали на аукціоні за 16 млн

Львівдіпрокомунбуд в 32 рази дорожче стартової ціни придбала компанія, яка займається роздрібною торгівлею продуктів

Львівський державний інститут проектування комунального будівництва "Львівдіпрокомунбуд" продали на аукціоні у п’ятницю, 5 липня, в 32 рази дорожче стартової ціни. За 16 млн грн єдиний майновий комплекс інституту придбала компанія, яка займається роздрібною торгівлею харчів — ТОВ “Зореол”. Про це йдеться на сторінці Prozorro.Продажі.

На аукціоні продали нежитлові приміщення, на першому поверсі, де розташовані гуртожитки орендаря — ПУ Науково-дослідний Інститут судових експертиз та права, — та ще три гаражних будівлі загальною площею 899,2 кв. м. Усі приміщення розташовані на вулиці Січинського, 28. Також до майнового комплексу входять два авто: ГАЗ та УАЗ. Вартість активів інституту за перший квартал цього року становить 505 900 грн. Працюють в інституті 2 робітники. Основним видом діяльності є діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування у цих сферах.

Хід аукціону

За можливість придбати єдиний майновий комплекс інституту позмагались п’ятеро учасників: ТОВ “Хд трейд”, Приватна установа “Науково-дослідний інститут судових експертиз та права”, ТОВ “Західенергоавтоматика”, ТОВ “Аксіоматика” і ТОВ “Зореол”. Початкова ціна лота — 504 691,83 грн. Протягом торгів вона зросла майже в 32 рази. Найбільшу початкову заявку зробило ТОВ “Аксіоматика” запропонувавши 10 110 000 грн. Тим самим отримало перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперників. Однак вже в другому раунді товариство поступилося ТОВ “Зореол”, яке запропонувало за лот 16 000 000 грн. Зрештою, ТОВ “Зореол” придбав інститут за цю ж суму.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Зореол” засноване 28 років тому у Львові. Власницею компанії є Христина Тимчук. Підприємство займається роздрібною торгівлею харчових продуктів, тютюнових виробів та напоїв.

Нагадаємо, нещодавно Львівський науково-дослідний проектний інститут продали на аукціоні за понад 60 млн грн. Разом з адмінкорпусом і нежитловими приміщеннями продали водонапірну башту біля парку “Залізна вода”, збудовану в 1933 році.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності