Задля втечі за кордон ухилянт зістрибнув з поїзда на Львівщині

Зламав ногу та розбив голову: на Львівщині 34-річний ухилянт вистрибнув з потяга

Чоловік планував нелегально перетнути кордон з Польщею, в результаті зламав ногу і важко травмувався

На Львівщині прикордонники виявили 34-річного чоловіка, який вистрибнув з потяга, щоб незаконно перетнути кордон. Через стрибок він зламав ногу та розбив голову. Про це 5 липня повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

34-річний чоловік з Києва вирішив спробувати незаконно потрапити до Польщі. Для цього він купив квиток на потяг "Київ-Чоп" до Ужгорода, але на Львівщині вистрибнув з поїзда, В результаті цього чоловік сильно травмувався — зламав ногу та розбив голову. Прикордонники знайшли його за два кілометри від польського кордону.

“Він розповів, що під час планування свого маршруту користувався порадами та вказівками, отриманими в одному з телеграм-каналів. Згідно інструкцій киянин взяв із собою спальник, каремат, трекінгові кросівки, теплі речі, дощовик, складний ніж, мотузку, сірники та їжу. Втім, скористатися речами не встиг”, — йдеться у повідомленні.

Постраждалому довелося викликати швидку допомогу. Крім того, прикордонники склали на чоловіка адміністративний протокол за спробу незаконного перетину кордону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності