Червоноград відмовився від вуличного освітлення

Дефіцит електроенергії: у Червонограді ввечері вимикають вуличне освітлення

Вуличне освітлення відімкнули за дорученням Кабінету міністрів

У Червонограді, на Львівщині, у вечірню пору вимикають вуличне освітлення через дефіцит електроенергії. Вуличні ліхтарі будуть вимкнено, аби зменшити відключення світла мешканцям міста, повідомив заступник міського голови Червонограда Дмитро Балко, 2 липня.

“Вуличне освітлення почнуть вмикати з осені”

У коментарі для LVIV.MEDIA заступник міського голови Дмитро Балко розповів, що Червоноград просто дотримується вказівки уряду, щоб економити електроенергію. “Фактично усі міста пішли таким шляхом і почали вимикати зовнішнє освітлення. Це повʼязано з дорученням Кабінету міністрів, щоб економити електроенергію й обмежити освітлення” — зазначив Дмитро Балко.

Також заступник мера Червонограда розповів, що світло у вечірню пору почнуть вмикати, коли почне темніти раніше ніж зараз. “Я думаю, що з приходом осені ми будемо змушені включати світло ввечері. Наприклад о 19:00 буде вже темно. Зараз поки темніє після 21:00 вечора, то немає потреби вмикати на ніч світло і тим самим використовувати електроенергію” — розповів заступник міського голови.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності