Лікар Буської лікарні уник покарання за п'яну ДТП з деревом

П’яний медик Буської лікарні зіткнувся з деревом: суд закрив справу

Чоловік кермував автомобілем перевищивши норму алкоголю в крові в 9 разів

Буський районний суд Львівської області закрив справу про адміністративне правопорушення щодо лікаря Буської центральної районної лікарні. Медик кермував автомобілем п’яним і, не впоравшись з керуванням, в’їхав у дерево. Порушник уник покарання, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 1 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Лікар не впорався з керуванням і влетів в дерево

Згідно з матеріалами справи, ДТП трапилась 5 жовтня минулого року ввечері на трасі Київ — Чоп. Віталій Д. за кермом автомобіля Volkswagen CC не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з деревом. Під час перевірки правоохоронці встановили, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння — вміст етанолу в крові склав 1,75%, що майже в 9 разів перевищує норму.

Суд визнав травматолога Віталія Д. винним у порушенні ПДР та керуванні автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Однак, через закінчення строків накладення адміністративного стягнення, суд закрив провадження у справі. Рішення може бути оскаржене протягом десяти днів з дня винесення постанови.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині лікаря ВЛК затримали під час отримання хабаря від ухилянта. Крім того, раніше за втечу з місця ДТП хірурга Городоцької лікарні оштрафували на 3 400 грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності