Прикордонника на Львівщині оштрафували за сон на посту

Заснув на посту: на Львівщині оштрафували прикордонника

Військовослужбовець зняв з себе екіпірування і заснув на довіреній йому ділянці

Старосамбірський районний суд Львівської області виніс рішення у справі про порушення правил несення прикордонної служби в умовах особливого періоду. За те, що прикордонник заснув на посту, він має сплатити штраф. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 1 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Прикордонник зняв екіпірування і заснув на посту

Як йдеться у постанові, Назарій А., інспектор прикордонної служби 2 категорії, оператор БПЛА, в ніч з 15 на 16 червня чергував на посту. “Двома старшими лейтенантами на напрямку 385-387 прикордонного знаку, було виявлено, що сержант неналежним чином виконував обов`язки прикордонного наряду,” — йдеться у постанові. Прикордонник заснув на довіреній йому ділянці відділу прикордонної служби в Старосамбірській ОТГ та залишив без нагляду свою зброю — АК-74, знявши з себе екіпірування.

Відтак суд визнав Назарія А. винним та наклав штраф у розмірі 17 000 грн. Крім цього, порушник має сплатити судовий збір — 605 грн 60 коп. Рішення може бути оскаржене протягом десяти днів з дня винесення постанови.

Нагадаємо, нещодавно оштрафували львів’янина за незаконне носіння військової форми. Крім того, на Львівщині суд оштрафував військовослужбовця за порушення заборони керувати автомобілем.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності