На Львівщині через негоду 114 населених пунктів лишились без світла

На Львівщині через негоду 15 населених пунктів лишились без світла

Повністю електроенергія відсутня у 38 містах та селах

Через негоду у Львівській області 114 населених пунктів частково або повністю залишилися без світла. Енергетики працюють над відновленням електропостачання та нагадують повідомляти про обірвані лінії передач. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький вранці у вівторок, 2 липня.

У понеділок ввечері через сильні грози в області виникли проблеми з електропостачанням. 51 населений пункт залишився повністю знеструмленим, і ще 60 не мали світла лише частково. Впродовж ночі у цих містах та селах працювали енергетики, їм вдалося відновити у половині населених пунктів.

Попри це, станом на ранок вівторка, 2 липня, негода спричинила нові обриви на лініях передач, і без електропостачання лишилися 114 міст та сіл області. З них у 38 світла немає повністю, а у решти — лише частково. Наразі на Львівщині працюють 42 ремонтні бригади із 60 одиницями спецтехніки, які продовжують виправляти несправності. У ЛОВА мешканців закликають повідомляти про обірвані електромережі за номером 0-800-30-15-68, або ж залишати повідомлення про них у чат-боті у Viber чи Telegram за цим посиланням.

Нагадаємо, на вівторок, 2 липня, у Львові та області оголосили штормове попередження. Мешканців закликали бути обережними та остерігатися сильних гроз і граду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності