Штормове попередження на Львівщині: синоптики прогнозують грози та град

Штормове попередження на Львівщині: синоптики прогнозують грози та град

Також значно знизиться температура повітря — від +12° до +23° протягом доби

На вівторок, 2 липня, у Львівській області оголосили штормове попередження. Мешканцям варто остерігатися сильних дощів, гроз та граду. Також синоптики попередили про значне зниження температури повітря — протягом доби вона коливатиметься від +12° до +23°. Про негоду повідомила пресслужба Львівської міської ради у понеділок, 1 липня.

За прогнозами синоптиків 2 липня у Львові та області вранці й вночі будуть йти дощі. Місцями вони переростатимуть у грози, також можливий град. Також мешканцям варто остерігатися сильних поривів вітру — від 15 до 20 м/с. Також, за даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у вівторок на Львівщині значно знизиться температура повітря. Вночі у області вона коливатиметься від +12° до +17°, а вдень — від +18° до +23°. Натомість у Львові варто очікувати температур від +14° до +16° вночі та від +2-° до +22° — вдень.

У міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони мешканців області закликали під час грози не ховатися під деревами, уникати металевих парканів, рекламних щитів та опор електропередач. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій варто повідомляти на гарячу лінію міста за номером 15-80.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності