На Львівщині під час руху загорівся автобус з дітьми

Пожежа в автобусі з 28 дітьми: авто загорівся на ходу

На момент займання в автобусі перебувало 28 дітей. Ніхто не постраждав

У понеділок, 1 липня, на трасі Київ — Чоп під час руху загорівся автобус, в якому перебували 28 дітей. Рятувальники оперативно загасили пожежу. Внаслідок займання ніхто не постраждав, повідомили у ДСНС Львівської області.

Загорівся моторний відсік автобуса

Під час руху водій побачив дим, що почав вибиватися з моторного відсіку. Зупинивши автобус на узбіччі, водії та тренери, вивели дітей з автобуса та викликали ДСНС. Як зазначили рятувальники, горів моторний відсік автобуса. На момент займання в автобусі перебувало 28 дітей, 4 тренери та 2 водії.

До пожежників надійшло повідомлення про займання о 14:14, а вже о 14:30 вогнеборці локалізували та о 14:38 ліквідували пожежу. “Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено салон автобуса, ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють фахівці,” — зазначили рятувальники.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині на ходу загорівся КамАЗ із п’ятьма тоннами зерна. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу до того, як вона перекинулася на кузов із зерном.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності