В Ясниському карʼєрі на Львівщині втонули двоє дітей

В Ясниському карʼєрі на Львівщині втонуло двоє дітей

Правоохоронці встановили особи потопельників. Ними виявились двоє хлопців 16 та 17 років

У неділю, 30 липня, на території Ясниського карʼєра, що неподалік Львова, втопилося двоє неповнолітніх хлопців. У коментарі пресслужби ДСНС Львівської області LVIV.MEDIA дізнався, що станом на ранок 1 липня рятувальникам вдалось знайти тіло тільки одного затонулого. Пошуки другого потопельника продовжуються.

Втопились в Ясниському карʼєрі

Рятувальникам, ввечері 30 липня, надійшло повідомлення про двох потонулих хлопців, які перебували на території Ясниського карʼєру. Тіло одного потопельникам водолазникам вдалося знайти до потемніння. Його підняли з семиметрової глибини Пошуки тіла другого хлопця продовжуються. Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області повідомила, що хлопцям було по 16-17 років.

Оновлено: Поліція Львівської області повідомила, що рятувальники вже розшукали обидва тіла і встановили особи потопельників. Ними виявились двоє мешканців Львова. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині у водоймі втопилася людина. Тіло 45-річного чоловіка з села Івано-Франкове у потічку виявили місцеві мешканці. Тіло потопельника помітили місцеві мешканці у потічку поблизу вулиці Залісся, 54, що в селі Івано-Франкове на Яворівщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності