Двоє чоловіків напали на прикордонника у Чернівецькій області: один нападник загинув

Напад на прикордонника: один з нападників загинув від кулі

На прикордонника напали двоє чоловіків з мачете та газовим балончиком. Військовослужбовець ДПСУ вистрілив у нападників з пістолета Макарова

У Чернівецькій області двоє чоловіків напали на прикордонника, внаслідок чого останній застосував зброю. Один з нападників загинув, інший — поранений. Про це повідомив у неділю, 30 червня, журналіст Віталій Глагола посилаючись на власні джерела.

На прикордонника напали зі зброєю

Як йдеться в повідомленні, інцидент трапився ввечері. Двоє чоловіків з мачете   та газовим балончиком напали на військовослужбовця ДПСУ в зоні ділянки відділу прикордонної служби “Селятин”. Нападники повалили прикордонника та вдарили по нозі, після чого військовий застосував зброю — табельний пістолет Макарова.

“Один правопорушник загинув, інший отримав поранення. Наразі проводиться службове розстеження з приводу нападу на співробітника ДПСУ та загибелі цивільної особи,” — зазначив журналіст Глагола.

Нагадаємо, нещодавно на Закарпатті прикордонникам довелось зупиняти ухилянтів попереджувальними пострілами. Дев’ять ухилянтів хотіли незаконно потрапити до Угорщини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності