17 ухилянтів намагались нелегально перетнути кордон: серед них мешканці Львівщини

17 ухилянтів в одному мікроавтобусі затримали прикордонники

Прикордонники виявили 17 чоловіків у одному мікроавтобусі, що прямував до кордону з Угорщиною

На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали групу з 17 чоловіків, серед яких були і мешканці Львівської області. Інцидент стався поблизу пункту пропуску "Лужанка". Про це повідомили у неділю, 30 червня, Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

В мікроавтобусі були мешканці семи областей

Прикордонники виявили мікроавтобус "Фольксваген", що прямував до кордону. У авто перебували громадяни з семи областей України, включно з Львівською. “На затримання транспортного засобу висунулася група реагування. За 200 метрів до держрубежу авто зупинили. У ньому перебували 17 чоловіків із семи областей України — Київської, Львівської, Одеської, Харківської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської. Усі вони були об’єднані однією метою — незаконно потрапити в Угорщину,” — повідомили у Держприкордонслужбі.

Як йдеться в повідомленні, кожен з учасників нелегальної спроби перетину кордону мав заплатити організаторам від 3 до 12 тисяч доларів за послуги. Наразі ведеться розслідування щодо всіх осіб, причетних до організації, інформацію передали в Нацполіцію.

Нагадаємо, нещодавно на спробі незаконно потрапити в Молдову затримали рекордних 47 ухилянтів на Одещині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності