На Львівщині внаслідок ДТП загинула 78-річна жінка і травмовано двоє людей

На Львівщині внаслідок ДТП загинула 78-річна жінка і травмовано двоє людей

ВАЗ зіткнувся з BMW X5 в Стрийському районі

У Стрийському районі, на Львівщині, на дорозі “Київ — Чоп” зіткнулися автомобілі ВАЗ 21099 і BMW X5. Внаслідок ДТП загинула 78-річна пасажирка ВАЗ, а водій і ще одна пасажирка отримали травми й були госпіталізовані. Про це 29 червня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП трапилась 28 червня, близько 19:00, в селі Нагірне. Зіткнулися ВАЗ, яким керував 54-річний житель Борислава і BMW під керуванням 40-річного киянина.

Від отриманих травм пасажирка автомобіля ВАЗ 21099, 78-річна мешканка Борислава, загинула на місці події. Водій та ще одна пасажирка цієї автівки, 17-річна жителька Борислава, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу” — йдеться в повідомленні правоохоронців

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності