Погіршення погоди на вихідних: мешканців Львівщини попереджають про град та грози

мешканців Львівщини попереджають про град та грози на 29 червня

29 травня у Львові та області очікують град діаметром до 19 міліметрів

За прогнозами синоптиків, у суботу, 29 червня вдень по всій області та у Львові очікуються грози, місцями може випасти град діаметром від 6 до 19 міліметрів. Про це повідомили у Львівському регіональному центрі гідрометеорології.

У суботу протягом дня очікуються короткочасні дощі та грози. У деяких місцях може випасти град, розміром від 6 до 19 міліметрів. Небо буде переважно хмарним. Вночі та вранці можливий слабкий туман. Вітер спочатку дутиме з південного заходу, а потім зміниться на північно-західний, зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

Попри дощі, вночі температура повітря по області становитиме 16-21 градус тепла, а вдень підніметься до 27-32 градусів. У Львові буде трохи прохолодніше: вночі 17-19 градусів, вдень 28-30 градусів тепла. Рятувальники Львівської області закликають громадян подбати про власну безпеку, і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Нагадаємо, 23 червня у Львові сильний буревій накрила потужна гроза. Також раніше Львів та область накрила потужна гроза. Внаслідок негоди попадали десятки дерев, у Львові перестали курсувати трамваї та деякі тролейбуси.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності