Новим головою Львівського окружного адмінсуду став Олександр Коморний

Львівський окружний адміністративний суд.

Голосування за його кандидатуру було таємним

У четвер, 27 червня, у Львівському окружному адміністративному суді обрали нового голову. Про це йдеться в інформації суду, розміщеній на сайті установи.

Питання обрання нового керівника розглядалося на спеціальному засіданні суддів. Як зазначається в офіційному повідомленні, згідно з частиною 2 статті 20 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” збори суддів таємним голосуванням головою Львівського окружного адміністративного суду обрали Олександра Коморного.

Довідка: Олександр Коморний закінчив Львівський торговельно-економічний університет. З 2017 року працює суддею Львівського окружного адміністративного суду. 29 березня 2023 був обраний заступником голови цього суду. Його брат Віталій працює прокурором відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури у Львівській області. Згідно з декларацією за 2022 рік, Олександр Коморний разом з іншими членами свої сім’ї є співвласником двох квартир, натомість його дружина Людмила володіла чотирма земельними ділянками і будинком.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності