Bulgari, Dior і Cartier: львівські митники виявили люксові товари на пів мільйона гривень

У Шегинях виявили приховані люксові товари на півмільйона гривень

Водій, які перевозив товар через кордон, стверджував, що не знав про вміст пакетів

У пункті пропуску Шегині — Медика українець намагався перевезти ювелірні вироби вартістю пів мільйона гривень. Митники виявили контрабанду у пакеті серед особистих речей. Про це 28 червня повідомили у Львівській митниці.

За даними митників, українець на мікроавтобусі Mercedes Sprinter повертався з Польщі і вирішив проїхати через "зелений коридор", який призначений для людей, які не везуть нічого, що потрібно декларувати або за що треба платити мито. Але коли митники оглянули машину, вони знайшли заховані речі, вартістю приблизно 500 тисяч гривень.

Що перевозив чоловік:

  • Золоту каблучку від Bulgari
  • Срібний браслет від Tiffany&Co
  • Дві каблучки від Cartier
  • Пару кросівок від Dior
  • Сумку від Louis Vuitton

Водій сказав, що нічого не знав про ці речі, та пояснив “Пакунки з дорогоцінностями йому передав інший водій, а про те, що всередині, він нічого не знав”. Митники склали на чоловіка протокол за порушення митних правил, а саме за спробу провезти товари через кордон, приховавши їх від перевірки.

Нагадаємо, 26 червня львівські митники у пункті пропуску Шегині — Медика виявили дві спроби незаконного ввезення зарядних станцій в Україну. Загальна вартість прихованого товару оцінюється в 1,2 мільйона гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності