Трьох мешканців Львівщини затримали прикордонники при спробі переплисти Тису

затримані мешканці Львівщини.

Чоловіків до кордону супроводжували двоє 14-річних підлітків

На Закарпатті прикордонники затримали дві групи чоловіків, які планували подолати Тису. Серед них — троє мешканців Львівської області. Про це 27 червня повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Загалом спіймали сімох ухилянтів. Четверо із затриманих хотіли потрапити в Угорщину, ще троє – у Румунію. Спершу спрацював прикордонний наряд від відділу прикордонної служби “Вилок”. За 150 метрів до українсько-угорського кордону військовослужбовці зупинили квартет з гумовим човном.

Чоловіків до кордону супроводжували двоє 14-річних підлітків. Їх прикордонники також затримали, повідомили про це їхніх батьків. Співробітники поліції розглядають питання про накладання штрафу на батьків неповнолітніх. Наразі відомо, що кожен із затриманих заплатив невідомим особам, які обіцяли їм безперешкодний перетин кордону, по 10 тисяч доларів США.

Іншу групу порушників затримали прикордонники відділу “Тячів”. Двоє жителів Рівненщини та один житель Полтавщини також планували перепливати Тису, щоб добратися до Румунії. Вартість їхньої поїздки склала від 8 до 10 тисяч доларів з кожного. Правоохоронці встановлюють особи посередників, які допомагали ухилянтам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності