Під час тренування троє велосипедисток збірної потрапили в ДТП на Львівщині

Три юні велосипедистки  постраждали у ДТП на Львівщині

Неповнолітніх спортсменок збірної України відправили для огляду у лікарню Дрогобича

На Львівщині у ДТП постраждали три неповнолітні велосипедистки, спортсменки збірної України з велоспорту. Аварія трапилася 26 червня близько 12:50 на автодорозі “Східниця-Пісочна”, поблизу села Солонське Дрогобицького району.

За попередньою інформацією, 47-річний львів’янин, водій автомобіля Peugeot 407, збив 17-річну велосипедистку з Білої Церкви. Вона втратила рівновагу і зіткнулася із ще двома спортсменками, які їхали поруч. Це дві 17-літні жительки Київської та Миколаївської областей.

Усі троє дівчат є спортсменками збірної України з велоспорту та здійснювали командне тренування. Постраждалі спортсменки отримали забої. Їх госпіталізували до лікарні Дрогобича для огляду.

Як стало відомо згодом, внаслідок ДТП двоє з дівчат потрапили в травматологічне відділення лікарні, одна — із множинними травмами, а друга — з забоєм плеча. Ще одна велосипедистка отримала забій тазу, її відпустили.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення ПДР. Винуватцю аварії загрожує до трьох років позбавлення волі та позбавлення прав на три роки

Нагадаємо, нещодавно у центрі Львова маршрутка збила дитину на велосипеді. Хлопчик помер у реанімації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності