Додаткові графіки відключення світла на Львівщині: що змінилось

Нові графіки відключення світла на Львівщині: що змінилось

“Львівобленерго” публікуватиме оновлені графіки відключень у своєму Telegram-каналі

Через значний дефіцит в енергосистемі на Львівщині запровадили додаткові графіки відключення електроенергії. Їх “Львівобленерго“ публікує на своєму сайті, а також у Telegram-каналі щовечора. Про те, як працюють оновлені графіки та коли мешканцям області варто чекати відключень, журналістам LVIV.MEDIA розповіли у пресслужбі “Львівобленерго“ у вівторок, 25 червня.

Як пояснив речник “Львівобленерго” Олександр Горник, через значний дефіцит потужностей “Укренерго“ збільшила обмеження на споживання, й оригінальний графік погодинних відключень не був на це розрахований. Щоб зробити відключення більш передбачуваними для населення, у “Львівобленерго” розробили додаткові тимчасові графіки. Вони побудовані на основі оригінальних графіків, але мають додаткові зони для відключень там, де раніше були “білі“, й “зелені“ клітинки.

“Наразі ми оновлюємо ці графіки щовечора згідно з вимогами “Укренерго“ про обмеження споживання, проте також вже працюємо над тим, як це спростити, адже така система не буде зручною для мешканців, бізнесів та підприємців“, — зазначив Олександр Горник. Він також додав, що ситуація з електрикою постійно змінюється, й деколи світло можуть вимикати не у всіх червоних клітинках, проте наголосив, що для уникнення незручностей, все ж варто планувати справи згідно з оновленими подобовими графіками. Слідкувати за оновленням графіків можна у Telegram-каналі “Львівобленерго”.

Дізнатися свою групу відключень можна за допомогою:

  • сайту «Львівобленерго», розділ «Чому немає світла»: https://poweron.loe.lviv.ua/
  • чат-боту «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів): https://www.viber.com/loebot
  • чат-боту «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів): https://t.me/loeserviceBot
  • чат-боту «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів): www.viber.com/loebiznesbot
  • чат-боту «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів): https://t.me/loebiznesbot

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності